menu
bel gratis 0800-2040
Basisverzekeringen
Aanvullende verzekering
Bereken uw premie

Over PMA

Ruim 1.100.000 relaties

PMA staat voor “Positive Mental Attitude”. Bij PMA staat de klant centraal en wordt gewerkt met een flexibele en positieve instelling.

PMA biedt al sinds 1991 kortingen aan op diverse producten en verzekeringen. Met meer dan 475.000 verzekerden is de PMA zorgverzekering het grootste zorgcollectief van Nederland.

Inmiddels maken ruim 1.100.000 relaties gebruik van de voordelen van PMA. Iedereen kan gebruik maken van de voordelen en de acties van PMA. U hoeft niet eerst ergens lid van te worden of op een andere manier een verplichting aan te gaan.

Wat motiveert ons?

Preventie en vitaliteit

Een gelukkig, gezond en vitaal leven voor iedereen. Dat is wat we nastreven. Op onze pagina gezondheid - nieuws » leest u er meer over.

Met PMA plus bieden we extra korting op het gebied van preventie en vitaliteit. U kunt hierbij denken aan korting op een EHBO cursus, het vitaliteitsprogramma bij meer dan 100 sportscholen of korting bij diverse wellnesscentra.

Iedereen met een PMA zorgverzekering kan profiteren van PMA plus. Het extra voordeel kan oplopen tot meer dan 1.000 euro. Bent u al via de PMA zorgverzekering verzekerd? Ga dan snel naar pmaplus.nl »

 

Goede doelen

We ondersteunen maatschappelijke initiatieven zoals diverse sporten voor mensen met een beperking, tandemtochten voor blinden en stichting Loop.

Veel goede doelen zoals bijvoorbeeld CliniClowns, Cruyff Foundation, de Voedselbank en vrienden van Sophia dragen we een zeer warm hart toe.

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit! We zijn de trotste hoofdsponsor van Run for KiKa Rotterdam. Daarmee hebben vele duizenden renners sponsorgeld bij elkaar gebracht voor onderzoek en de behandeling van kinderen met kanker.

Actie PMA 25 jaar

Al 25 jaar voordelig en voor iedereen

PMA biedt inmiddels al 25 jaar korting aan op diverse producten en diensten. Om ons 25 jarig jubileum te vieren, maken al onze relaties kans op een prijs.

Win een Toyota Yaris

Als relatie van PMA maakt u automatisch kans op het winnen van deze prijs. U hoeft hiervoor niets te doen! De winnaar is... »

 

Maak kans op een iPad

Als relatie van PMA maakt u 25 weken automatisch kans op het winnen van deze prijs. De winnaar zijn... »

Het PMA gevoel

Success.

To laugh often and much; to win the respect of intelligent people and the affection of children;

to earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends;

to appreciate beauty, to find the best in others;
to leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch or a redeemed social condition;

to know even one life has breathed easier because you have lived.

This is the real PMA feeling!

hoeveel kunt u besparen?